Skip to main content

Verhuizing

Voor aanvang van uw verhuizing komen wij graag bij u langs om uw inboedel te inventariseren en uw wensen en verwachtingen te bespreken:

  • In- en uitpakken kunt u zelf verzorgen of aan ons overlaten. Mocht u zelf willen inpakken, dan krijgt u ruim van tevoren de juiste materialen van ons in bruikleen.
  • Meubelen kunnen door ons worden gedemonteerd en op uw nieuwe adres weer worden gemonteerd en afgesteld. U kunt er uiteraard ook voor kiezen dit zelf te doen.
  • Schilderijen, beelden, kroonluchters en overige fragiele werken zullen wij vakkundig verpakken in speciaal daarvoor ontworpen materialen. Indien nodig kunnen wij ook maatkratten leveren.
  • Hangkleding zal een op een worden overgehangen in kledingdozen.
  • Piano’s of vleugels zullen worden vervoerd met speciale hulpmiddelen.
  • Buitenliften worden gebruikt waar mogelijk en/of noodzakelijk. Hierdoor zijn wij in staat uw verhuizing efficiënter uit te voeren en verminderen wij overlast voor omwonenden.

Nadat u heeft aangegeven van welke diensten u gebruikt wenst te maken, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen 2015.

Vervolgens vindt de werkelijke verhuizing plaats. U zult hier niet veel last van ondervinden; onze mensen werken efficiënt en geruisloos.

Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgen wij voor een snelle en bevredigende afhandeling.

Heeft u vragen?

Verlengde Hoge Klei 60
2242NS Wassenaar
Tel: 070-5113426
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie en route plannen